Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Commissieleden

GB'90

Wij vergaderen (meestal) op maandagen vanaf 20.00 uur in het gemeentehuis. Maandag 19.00 tot 20.00 uur is voor ons een handig moment om een afspraak in te plannen maar een fysieke afspraak kan ook op een ander moment. Graag wel van te voren even melden bij k.scholten@borne.nl.

CDA

Iedere maandagavond vergadert de CDA-fractie. Van 19.30 tot 20.00 uur is er gelegenheid tot het stellen van vragen, het kenbaar maken van wensen etc. U kunt contact opnemen met de fractievoorzitter (b.terbraak@borne.nl.
Iedere woensdagochtend houdt het CDA een inloopspreekuur van 10.30 tot 12.00 uur, in de fractiekamer van het gemeentehuis. U kunt hier zonder afspraak terecht. Meer informatie kunt u ook vinden op www.cdaborne.nl

VVD

De fractie van de VVD vergadert niet op een bepaald tijdstip maar waar nodig en zijn altijd beschikbaar om bij de bewoners van Borne op werkbezoek te komen. Daarnaast kunt u altijd met vragen en opmerkingen terecht bij fractievoorzitter Leo Graafhuis, l.graafhuis@borne.nl of 06-18300475.

Borne-Nu

De fractie van de Borne-Nu vergadert openbaar op maandag voorafgaand aan de raadsvergadering vanaf 14.00 uur in het gemeentehuis. U bent daar welkom voor vragen, opmerkingen en overleg. Daarnaast kunt u mailen naar info@borne-nu.nl
De fractievoorzitter H.B. van den Berg is telefonisch bereikbaar via 06 54308803

GroenLinks-PvdA

In principe vergaderen de raadsleden met een aantal schaduwfractieleden op de maandagen van de weken waarin ook een raads- of commissiebijeenkomst van de gemeenteraad is gepland. Dat is gemiddeld drie keer per maand. De bijeenkomsten zijn openbaar.
Contactlegging kan per mail (m.zandjans@borne.nl) of telefonisch (06- 1050 2522). Voor meer informatie kunt u terecht op de website https://borne-groenlinkspvda.nl/

SP

De fractie van de SP vergadert in het openbaar iedere maandagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur in de fractiekamer van het gemeentehuis, m.u.v. de weken in het kerst- en zomerreces. Voor vragen kunt u dan binnenlopen bij de fractiekamer. Voor uitgebreider overleg is het handig vooraf een afspraak te maken.
Buiten deze tijden kunt u voor vragen en opmerkingen contact opnemen met fractievoorzitter Frans Schoon: f.schoon@borne.nl.
Voor informatie over de SP Borne verwijzen wij graag naar de website https://borne.sp.nl.

D66

De fractie van D66 vergadert meestal op de maandagavond voorafgaande aan de raadsvergaderingen om 19.30 uur in het gemeentehuis. Afspraak maken kan met Ernst Janssen, ewj.janssen@home.nl
- 0681933282, of Ronald Brand, ronald.brand@me.com - 0651683836. Voor informatie over de partij kunt u kijken op de site van D66 Borne, www.d66borne.nl.